De leukste paasgeschenken voor jouw personeel

Pasen staat weer voor de deur, en daar hoort een presentje bij. Voor werknemers is het altijd leuk om rond deze tijd paasgeschenken te ontvangen. Met een leuk cadeau rond Pasen kun je je personeel en relaties bedanken voor hun inzet. Een lekkere chocoladepaashaas ligt natuurlijk voor de hand, maar er zijn nog meer opties wanneer het gaat om paasgeschenken. Lees verder voor de leukste paascadeaus voor jouw personeel.

Gemakkelijk paaseitjes versturen als cadeau

Paaseitjes; wie lust ze niet? Tegenwoordig zijn paaseitjes in nog veel meer smaken te krijgen dan een simpel wit, melk of puur, dus voor iedereen zit er wel een lekkere smaak tussen. Als leuke attentie voor je personeel kun je rond de paasdagen paaseitjes versturen. De keuze is reuze; kies voor een klein zakje, een grote weckpot, of een heel krat vol. Speel het slim met een brievenbuspakketje, zodat je cadeau zonder moeite bij je personeel of relaties op de deurmat valt. Je kunt bovendien paaseitjes versturen verpakt in de kleuren van je bedrijf voor een extra persoonlijk tintje.

Waar je op moet letten bij het versturen van een paasgeschenk

Chocolade is heerlijk, maar het is voor je bedrijf ook belangrijk om verantwoorde cadeaus te geven. Daarom kun je paaseitjes versturen met een Fair Trade of Rainforest Alliance keurmerk. Zo is het niet alleen een leuk cadeau voor je medewerkers, maar is het ook goed voor mens en milieu. En wat dacht je ervan om een vogelhuisje of insectenhotel aan je medewerkers cadeau te doen? Deze unieke cadeaus kun je laten vullen met paaschocolade. Bij Pasen denken we bij uitstek aan de natuur, en wanneer de chocolade op is, zullen de ontvangers en hun omgeving nog lang plezier van het cadeau hebben.  

Geef je personeel een leuk paaspakket

Bij paasgeschenken kun je ook denken aan een leuk paaspakket. Denk bijvoorbeeld aan een paastas gevuld met chocolade, stroopwafels, spekjes en schuimpjes voor de echte lekkerbekken binnen je bedrijf. Of geef je personeel een uitgebreid paasontbijt cadeau met verse sinaasappelsap, paasbrood, beschuit en een chocoladepaashaas. Vergeet ook de klassieke schapen, hazen en kippen niet; deze echte paasdieren voegen als knuffel of decor een ludiek tintje toe aan je cadeau. Je kunt een kant-en-klaar paaspakket versturen, maar je kunt dit ook zelf samenstellen. Paasgeschenken zijn ook makkelijk te personaliseren, door bijvoorbeeld het logo van je bedrijf op de verpakking te laten drukken. Zo is het voor de ontvangers meteen duidelijk wie de afzender van hun presentje is.

Geef een reactie