Waarom kiezen voor een haartransplantatie?

Voor veel mensen is het uiterlijk heel belangrijk. Zowel mannen als vrouwen zijn op een zekere manier bezig met eigen verzorging en iedereen is zich altijd wel bewust van hoe ze eruit zien. Of dat nou een paar minuten voor de spiegel betekent, of een uur voor de kledingkast. In een tijd waar het internet een grote rol speelt in ons dagelijks leven is dit bewustzijn eigenlijk nog groter. Je ziet dat veel mensen zich onbewust vergelijken met anderen en dat komt ook echt omdat er heel veel van anderen te zien is op het internet. Hierdoor is het ook veel makkelijker om te denken: de een heeft het beter dan ik, of de ander ziet er beter uit dan ik. Het is immers heel makkelijk om dat wat je ziet van anderen, wat vaak een geforceerd plaatje is, te vergelijken met het leven van jezelf. Dit neemt niet weg dat het heel fijn kan zijn om jezelf de kans te geven iets te veranderen aan het uiterlijk waarvan je weet dat het altijd zal voelen als een obstakel, zoals haarverlies. Dit zijn duurzame veranderingen waar je op lange termijn veel baat bij hebt, zeker in het geval van je mentale welzijn.

Haartransplantatie

Een haartransplantatie is voor mannen en voor vrouwen mogelijk maar is momenteel vooral populair onder de mannen. Je hoort vaak dat mannen toch altijd bang zijn om kaal te worden, met name vroeg in hun leven. Haartransplantatie Istanbul is om die reden erg in trek omdat de prijzen relatief een stuk lager liggen dan in Nederland, zonder dat het af doet aan de kwaliteit. Bij een haartransplantatie worden er haarzakjes van achter op het hoofd, naar voren geplaatst, waardoor het haar uiteindelijk ook aan de voorkant weer gaat groeien. De reden waarom het zo populair is, heeft vooral te maken met dat het er heel natuurlijk uit ziet, niet gek: het is je gewoon je eigen haar!

Baardtransplantatie

Ook is een baardtransplantatie mogelijk. En ook hier geldt hetzelfde: het is je eigen haar. Zeker voor mannen die kaal worden en geen volle baard hebben, kan dit een uitkomst zijn omdat je je met een volle baard al meteen een stuk mannelijker voelt dan kalend en zonder baard. Haartransplantatie over het hele hoofd kan als te veel voelen, maar dan heb je altijd nog de optie van een baardtransplantatie. En je mag dan wel kaal zijn, maar met een volle baard kom je ook een heel eind!

Geef een reactie