Waar kun je een koelwagen leasen?

Als je koelproducten gaat vervoeren, is het belangrijk om te weten hoe je deze producten het beste kunt verpakken. Koelproducten moeten zo snel mogelijk worden afgekoeld tot onder de 4°C. Houdt er rekening mee dat sommige producten, zoals vlees en vis, sneller bederven dan andere producten. Als je koelproducten gaat vervoeren naar een andere plek, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de koeling in stand blijft tijdens het transport. Steeds meer bedrijven maken gebruik van koelwagens. Maar wat is een koelwagen eigenlijk? En waar kun je een koelwagen leasen? In deze blog geven we uitgebreid antwoord op deze vragen. 

Wat is een koelwagen?

Een koelwagen is een werkinstrument die ervoor zorgt dat producten gekoeld en in goede staat op plaats van bestemming kunnen komen. Koelwagen leasen is dan ook populairder dan ooit. Bedrijven moeten soms lange afstanden afleggen, en dan is het van cruciaal belang dat er gebruik wordt gemaakt van een koelwagen van topkwaliteit. Het zorgt ervoor dat bedrijven niet te maken krijgen met extra kosten omdat producten bederven. Tegenwoordig kun je uit heel veel verschillende soorten koelwagens kiezen. Hierbij kun je denken aan bestelwagens, vrachtwagens en koelwagens in allerlei soorten en maten. Koelwagens kunnen zelfs een capaciteit hebben van maar liefst 66 pallets! Hierdoor kun je altijd een passende koelwagen kiezen. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer nee hoeft te zeggen tegen een grote bestelling van koelproducten. 

Waarom kiezen voor een koelwagen?

Bedrijven willen dat producten in goede staat aankomen bij de klant, en kiezen daarom voor koelwagens. De juiste koeling is cruciaal om de kwaliteit van de producten te behouden. Daarom moet er bij het vervoer van koelproducten aan enkele voorwaarden worden voldaan. Koelproducten mogen onder andere niet warmer dan +4°C of kouder dan -18°C zijn. Bovendien dient een koelwagen dat gebruikt wordt om de producten te vervoeren, over een koeling te beschikken die de temperatuur in de laadruimte tijdens het transport kan reguleren. Gelukkig kan een koelwagen van Petit Forestier uitkomst bieden.

Waar kun je een koelwagen leasen?

Een koelwagen leasen doe je eenvoudig en snel bij Petit Forestier, de specialist in de verhuur van koelwagens. Bij Petit Forestier kun je tegenwoordig ook kiezen voor koelwagens die worden aangedreven door alternatieve energiebronnen. Zo draag je als bedrijf bij aan het beperken van de opwarming van de aarde. Het wagenpark van Petit Forestier wordt onderhouden door een team van koelexperts, technici en koelspecialisten. Hierdoor weet je dat je altijd kunt beschikken over een koelwagen van hoogwaardige kwaliteit.

Geef een reactie