Noppenfolie beschermt je kostbare spullen

Je wilt natuurlijk je kostbare spullen beschermen tijdens het vervoeren. Noppenfolie is een beschermingsmateriaal en is geschikt om ervoor te zorgen dat je kostbare spullen van de ene plek naar de andere plek vervoert kunnen worden. Daarnaast hoef je je dus ook geen zorgen te maken over diverse breuken in bijvoorbeeld vazen en servies. Noppenfolie is licht van gewicht, maar wel heel stevig. Omdat de folie uit heel veel kleine noppen bestaat, beschermt het dus het product en is de kans minimaal dat deze beschadigd raakt. Je kan noppenfolie gebruiken als vulmateriaal, zo heb je een goede deklaag voor de spullen die bijvoorbeeld in een verhuisdoos gaan. Daarnaast kan je ook spullen zoals fotolijsten, servies, kostbare beeldjes en andere breekbare spullen inpakken met noppenfolie.

Waaruit bestaat noppenfolie?

Noppenfolie bestaat uit diverse lagen bubbeltjes, die worden ook wel noppen genoemd. Dankzij de diverse lagen bubbeltjes kan de noppenfolie schokken en stoten opvangen, waardoor je product beschermd blijft en in zijn geheel aankomt bij de bestemming. Noppenfolie is soepel materiaal en daardoor dus gemakkelijk te gebruiken om spullen in te verpakken, net als inpakpapier. Daarnaast is noppenfolie lichtgewicht, dit komt omdat de folie uit hele dunne lagen bubbeltjes bestaat. Naast dat de folie lichtgewicht is, mag er natuurlijk geen extra gewicht op het product komen, hierdoor kan alsnog het product beschadigd raken. Hier is goed over nagedacht!

Klaar voor verzending? Noppenfolie helpt!

Ga je binnenkort een product versturen, zoals een breekbaar beeldje of een fotolijstje? Dan wil je natuurlijk dat deze goed aankomt bij de ontvanger. Het product kan goed ingepakt worden met noppenfolie, hierdoor ziet de ontvanger ook direct dat het product met zorg is ingepakt en dat de kans op beschadigingen minimaal is. Een fotolijstje kan bijvoorbeeld ook opgestuurd worden in een brievenbusenvelop waarin noppenfolie al verwerkt zit. Deze enveloppen zijn dikker aan de binnenkant omdat de noppenfolie in de envelop geplakt is. Zo wordt bijvoorbeeld het fotolijstje van alle kanten stevig beschermd en hoeft het niet in met de pakketpost verstuurd te worden.

Verschillende soorten beschermingsmateriaal

Naast de welbekende noppenfolie zijn er ook andere soorten beschermingsmateriaal voor het beschermen van je kostbare producten. Zo zijn er bijvoorbeeld ook antistatische folies met luchtkussentjes, deze worden onder andere veel gebruikt als vulmateriaal in verzenddozen. Ze beschermen het product en vangen de stoten en schokken op, net zoals de noppenfolie. Wil je het producten leuk inpakken en toch beschermen? Dan zijn er ook roze rollen bubbelfolie, zo ziet het er leuker uit en heeft het toch de beschermde functie. 

Geef een antwoord