Last minute cadeau-ideeën wanneer je op visite gaat

Ga jij je familie spontaan tóch een bezoekje brengen deze kerst, of ga jij op visite op oudjaarsavond? Deze bezoekjes vereisen een last minute cadeau! Natuurlijk ben je niet verplicht om een cadeau voor iemand te kopen, maar hoe leuk is het om iets terug te doen voor iemand die misschien wel uren voor je in de keuken heeft gestaan? De feestdagen zijn bovendien het ideale moment om iemand te laten weten dat je hem of haar waardeert. Kun jij wel wat cadeau-ideeën gebruiken? Dan helpen we je graag in deze blogpost!

Neem iets lekkers te eten of drinken mee

Wanneer je op visite gaat, is het altijd een leuk idee om iets lekkers te eten of drinken mee te nemen. Een groot voordeel is dat je voor deze cadeautjes meestal niet nog dagen moet wachten voordat ze binnen zijn met de post. Iets lekkers haal je gewoon bij een supermarkt of speciaalzaak bij je in de buurt. Mocht je wel nog genoeg tijd hebben, dan kun je je cadeautje alsnog online bestellen. Sommige websites hebben een extra snelle levering beschikbaar zodat jij al je presentjes op tijd binnenkrijgt.

Maar, wat neem je mee? Allereerst is het altijd een leuk idee om een alcoholische versnapering te schenken. Denk bijvoorbeeld aan een goede fles wijn zoals bijvoorbeeld van het merk Masseria Borgo dei Trulli. Een wijn kunnen jullie diezelfde avond nog nuttigen, maar kan natuurlijk ook altijd nog op een ander moment geopend worden. Ook kun je gaan voor een speciaal bier pakket of een andere lekkere alcoholische drank. Daarnaast is het altijd leuk om iets lekkers te eten mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een zak verse oliebollen van de gebakkraam. Of kies ervoor om zelf iets te bakken. Daarnaast kun je ook altijd nog voor hartige hapjes gaan of geef je een lekker doosje bonbons. Aan jou de keuze!

Cadeautjes die relatief makkelijk verkrijgbaar zijn

Er zijn gelukkig nog genoeg andere opties om cadeau te geven. We gaan het hebben over opties die relatief makkelijk verkrijgbaar zijn, dit wil bijvoorbeeld zeggen dat je de artikelen bij verschillende soorten winkels kunt halen. Hierdoor is de kans dat er zo’n winkel bij je in de buurt zit groot! De eerste tip is om kaarsen te geven. Denk aan mooie twisted kaarsen voor tijdens het kerstdiner of ga voor een lekkere geurkaars. Vaak worden deze producten ook bij supermarkten verkocht. Ook kun je gaan voor een parfum. Deze heb je natuurlijk bij de parfumerie, maar vaak ook bij de drogist bij jou in de buurt! Je kunt ook nog voor een huisparfum gaan of voor geurstokjes in een kerstgeur. 

Geef een reactie