Een wijnkoelkast voor in de horeca

Als je een horecabedrijf hebt, is een wijnkoelkast onmisbaar. Hier sla je namelijk al je wijnen in op, zowel witte als rode wijnen. Een wijnkoelkast pas je aan op temperatuur die de wijn nodig heeft. Een wijnkoelkast voor witte wijnen staat vaak op een lagere temperatuur dan een koelkast voor rode wijnen. Met zo’n koelkast zorg je ervoor dat de smaak van de wijn behouden wordt, omdat de temperatuur en de luchtvochtigheid geregeld wordt door zo’n koelkast. Een ander woord voor een wijnkoelkast, is overigens een wijnklimaatkast. Maar er zijn ook verschillende wijnkoelkasten, zo bestaat er ook een automatische koelkast die je kunt afstellen op basis van de soort wijn die in de koelkast bewaard wordt. En natuurlijk heb je ook een verschil in de grootte van de koelkast. Waar kun je zo’n koelkast dan kopen?

Wijnkoelkast online bestellen

Een wijnklimaatkast kun je vaak gemakkelijk online bestellen. Je hebt dan de keuze uit een ruim assortiment, en overigens zijn er ook wijnklimaatkasten voor champagne te verkrijgen. Verkoop je hoogwaardige champagnesoorten? Dan is het belangrijk dat deze flessen op een speciale manier opgeslagen worden, en ook de lucht atmosfeer en de temperatuur hebben invloed op het behoud van deze champagnes. Zorg er dus voor dat je hier een speciale koelkast voor aanschaft, zodat deze flessen altijd op de juiste manier aan de gasten geserveerd kunnen worden. Als je online een koelkast bestelt, staat er vaak bij vermeld hoeveel flessen wijn erin passen en wat de kenmerken van de koelkast zijn. Zo zijn er wijnkoelkasten voor 120 flessen, maar ook voor 200 flessen. Ook verschillen de kleuren van de wijnkoelkasten. Meestal kan je kiezen uit een zwarte, een bruine of een zilveren. Bekijk de desbetreffende webshop welke kleuren wijnkasten er allemaal beschikbaar zijn. En weet je niet goed welke koelkast je aan moet schaffen voor jouw wijnen?

Neem contact op met de webshop

Als je er niet uitkomt welke koelkast je aan moet schaffen, is het vaak mogelijk om contact op te nemen met een webshop. De medewerkers staan je graag te woord om ervoor te zorgen dat je de juiste koelkast aanschaft. Echter is het ook mogelijk om een wijnklimaatkast voor thuis aan te schaffen. Naast dat het handig is als je veel wijnen drinkt, staat het ook nog eens mooi in je keuken. Het is mogelijk om een wijnklimaatkast in te bouwen in de keuken, maar het is ook mogelijk om een kleine wijnklimaatkast te kopen. Op deze manier zorg je er altijd voor dat je wijnen op de juiste temperatuur blijven!

Geef een reactie